BEDRIFTSAVTALE

De aller fleste bedrifter trenger tidvis juridisk bistand til stort og smått. Om du er i startgropa til å realisere drømmebedriften, eller allerede er en godt etablert virksomhet, er du velkommen til oss!

Vi heier på alle som ønsker å starte for seg selv, og tilbyr juridisk bistand skreddersydd for dine behov. Vi hjelper deg blant annet innenfor etablering av virksomhet, HR-støtte og generell juridisk rådgivning. Du velger selv den pakken som passer best for deg og din bedrift.

Pakkepriser:

Pakke 1: Inntil 1 time juridisk bistand per måned fra en av våre advokater. Pris er kr 1.500 per måned, med løpende månedlig fornyelse. Passer for deg med et løpende men begrenset behov for juridisk bistand. Betal for ett år av gangen for kun kr 16.000.

Pakke 2: Inntil 4 timer juridisk bistand per måned fra en av våre advokater. Pris er kr 8.000 per måned, med løpende månedlig fornyelse. Passer for deg som har behov for jevnlig juridisk bistand. Betal for ett år av gangen for kun kr 85.000.

Pakke 3: Inntil 60 timer juridisk bistand fra en av våre advokater fordelt på året slik du vil. Pris er kr 100.000 per år. Passer for deg som enten har behov for jevnlig juridisk bistand eller behov for mer omfattende bistand knyttet til gjennomføring av større prosjekter.

Kontaktperson:

Karoline Bjerke Wangberg
Emil Lunde Wiik